محل تبلیغات شما

میوه خشک چقدر سالم است؟

کشمش ، انجیر خشک ، چیپس موز ، چیپس نارگیل ، آلو خشک و سایر میوه های خشک به عنوان یک جایگزین طبیعی و سالم برای غذاهای شیرین تبلیغ می شوند. سرشار از کربوهیدرات های ساده و پیچیده ، فیبر ، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها ، این غذاهای خوش طعم یک مشت تغذیه ای سنگین را در خود جای داده اند. نکته منفی این است که آنها دارای مقدار زیادی قند و کالری هستند.

https://www.livestrong.com/article/231523-health-benefits-of-dried-fruit/

"حقایق مربوط به تغذیه میوه های خشک" یا "کالری میوه های خشک" را به صورت آنلاین جستجو کنید و خواهید دید که بیشتر غذاهایی که در این گروه قرار دارند مملو از کربوهیدرات هستند. به عنوان مثال کشمش در هر فنجان بسته بندی شده 493 کالری و 131 گرم کربوهیدرات دارد. برای مقایسه ، انگور فقط 61.6 کالری و 15.8 گرم کربوهیدرات در هر فنجان تأمین می کند - این تفاوت بسیار زیادی است. بیایید نمونه های دیگر را ببینیم:

https://list.ly/list/5JqN-qymt-yntrnty-mywh-khshkh?make_list_mode=true

    آلو خشک - 4 کالری و 111 گرم کربوهیدرات ، از جمله 12.4 گرم فیبر و 66.3 گرم قند در هر فنجان
    آلو خام - 75.9 کالری و .8 گرم کربوهیدرات ، از جمله 2.3 گرم فیبر و 16.4 گرم قند در هر فنجان
    چیپس موز خشک - 480 کالری و 51.1 گرم کربوهیدرات ، از جمله 6 گرم فیبر و 33 گرم قند در هر فنجان
    موز خام (قطعه قطعه شده) - 133 کالری و 34.3 گرم کربوهیدرات ، از جمله 3.9 گرم فیبر و .3 گرم قند در هر فنجان
    گیلاس خشک - 533 کالری و 129 گرم کربوهیدرات ، از جمله 4 گرم فیبر و 107 گرم قند در هر فنجان
    گیلاس خام (بدون حفره) - 97 کالری و 24.7 گرم کربوهیدرات ، از جمله 3.2 گرم فیبر و 19.7 گرم قند در هر فنجان

https://gheymatemakhlotmive.blogspot.com/

میوه های خشک کوچکتر از میوه های تازه هستند ، بنابراین آسان است که بیش از حد در یک جلسه بنشینید و بیش از حد غذا بخورید. علاوه بر این ، برخی از تولید کنندگان برای داشتن عطر و طعم بیشتر به میوه های خشک شکر اضافه می کنند ، به همین دلیل شما همیشه باید برچسب ها را بررسی کنید. در غیر این صورت ، این غذاها مملو از مواد مغذی به ویژه فیبر و ویتامین ها هستند. نکته اصلی این است که قسمت های خود را تماشا کنید.

بیشتر بخوانید: آیا میوه خشک برای شما مفید است؟
فواید بالقوه میوه های خشک

https://food.ndtv.com/food-drinks/8-amazing-dry-fruits-benefits-from-heart-health-to-thyroid-control-1678497

این غذاهای پرانرژی دارای ارزش غذایی بالایی هستند. طبق یک بررسی 2017 که در مجله Nutrients منتشر شده است ، آلو خشک باعث تشکیل استخوان می شود و ممکن است تراکم استخوان را بهبود بخشد. سرشار از فیبر و سوربیتول ، به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کنند و می توانند از یبوست جلوگیری کنند. محققان همچنین اشاره کردند که آلو خشک منبع عالی ویتامین K و پتاسیم و همچنین اسیدهای فنلی است که سلامت کلی را پشتیبانی می کند.

https://pbase.com/rafaels/image/171499198

اگر می خواهید میزان کربوهیدرات را کاهش دهید ، میان وعده های اصلی خود را با چیپس خشک نارگیل عوض کنید. یک فنجان 675 کالری ، 7.1 گرم پروتئین و 25 گرم کربوهیدرات دارد - از جمله 17.9 گرم فیبر و 7.1 گرم قند. اگر فیبر را کم کنید ، 7.1 گرم کربوهیدرات خالص دریافت خواهید کرد. این خوراکی های خوشمزه همچنین درصد از مقدار توصیه شده روزانه آهن و 4 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C را تأمین می کنند.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dried_fruit

بیشتر بخوانید: 10 بهترین غذا برای غلبه بر ولع مصرف قند

همانطور که امروز متخصص تغذیه خاطرنشان می کند ، میوه های خشک همراه با on آونوئید ، پلی فنول ، کاروتنوئید و سایر آنتی اکسیدان ها هستند. بدن شما برای مقابله با استرس اکسیداتیو و جبران اثرات مضر آن ، به این مواد مغذی نیاز دارد. یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان می تواند از التهاب جلوگیری و کاهش یابد ، باعث تقویت نیروی مغزی ، بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و تأثیر مثبت بر ترمیم DNA می شود. این ترکیبات طبیعی با خطر کمتری در آسیب کلیه و کبد ، سرطان و بیماری های ذهنی مرتبط با سن ارتباط دارند.
به طور طبیعی از دیابت پیشگیری و مدیریت کنید

میوه های خشک با وجود محتوای قند زیاد ، ممکن است به جلوگیری از دیابت کمک کرده و علائم آن را بهبود ببخشند. در سال 2017 ، مجله Nutrients یک بررسی شگفت آور از فواید آجیل و میوه های خشک منتشر کرد. محققان مصرف میوه خشک را به بهبود مصرف مواد مغذی ، کاهش وزن بدن و کاهش خطر دیابت مرتبط دانسته اند. برخی از آنتی اکسیدان های موجود در انگور و سایر میوه های خشک ممکن است به بهبود پاسخ انسولین کمک کرده و از پانکراس در برابر التهاب و استرس اکسیداتیو محافظت کنند.

یکی از مطالعات ذکر شده در این بررسی نشان داد که عصاره پوست انگور می تواند به حفظ عملکرد لوزالمعده کمک کرده و از نوسانات قند خون جلوگیری کند. مطالعه دیگری نشان داد که عصاره میوه خرما ممکن است تغییرات عصبی و فیزیکی مربوط به دیابت را کاهش دهد. دانشمندان همچنین اشاره کردند که هر دو مغز خشک و میوه خشک سرشار از کوئرستین و سایر پلی فنول ها با اثرات ضد التهابی ، ضد دیابت و ضد چاقی هستند.

بیشتر بخوانید: 9 نکته برای صرف غذا با دیابت نوع

https://www.fnp.com/dry-fruits2

میوه های خشک وقتی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف می شوند می توانند در برابر اختلالات متابولیکی محافظت کنند. فقط مطمئن شوید که انواع طبیعی و بدون قند اضافه شده را انتخاب کرده اید. اگر به سولفیت حساسیت دارید ، میوه خشک ارگانیک را انتخاب کنید. سازندگان اغلب این مواد نگهدارنده را به زردآلو خشک ، انبه خشک ، پاپایای خشک ، شراب ، انگور ، گیلاس ماراشینو و سایر مواد غذایی اضافه می کنند تا ماندگاری آنها افزایش یابد.
سیستم ایمنی خود را تقویت کنید

https://miarroba.com/newrooz

اگر سیستم ایمنی بدن شما به تقویت نیاز دارد ، گوجی بری را به رژیم خود اضافه کنید. این غذاهای فوق العاده مملو از ویتامین A ، ویتامین C و آهن هستند. به علاوه ، کالری و کربوهیدرات کمتری نسبت به سایر میوه های خشک دارند. پنج قاشق غذاخوری گوجی بری:

    98 کالری
    22 گرم کربوهیدرات
    3.6 گرم فیبر
    13 گرم


خشکبار و خرید اینترنتی میوه خشک

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها